NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

This website uses cookies.

A cookie is a small text file that the website you are visiting stores on your computer. Cookies are used by a lot of websites to give visitors access to various functions. It is possible to use the information in the cookie to follow the user’s surfing.

To avoid cookies, you can change the security settings in your web browser. How these are adjusted depends on which web browser you have.

On this website we use cookies to enable you as a visitor to adapt the appearance of the website.

The majority are the so called “session cookies”. They will be automatically deleted after the visit on the website. Cookies do not cause any harm to your computer and do not contain viruses.

 

Lunch Elke middag van de week volgens aanbod van de markt / Le midi en semaines selons l’arrivage du marché

Hapje, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn € 27,50

Mise en bouche, plat, café & sucreries, verre de vin

Hapje, Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn € 39,50

Mise en bouche, entrée, plat, café & sucreries, verre de vin

Menu De Kapblok

Menu 3 gangen - 3 services        € 47,50

All-in + € 30,00

All-in Bob formule  + € 22,00

Fantasie van goudbrasem, mousse van pompoen witte rammenas, zure room en Espelette

Fantaisie de dorade, mousse de potiron, ramenas blanc, crème aigre au piment d’Espelette

of /ou

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados

Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados

*****

Gegrilde jonge eend, zandwortel & parfum van truffel

Filet de canette grillée, mousse de carottes & parfum de truffe

*****

Gekarameliseerde ananas en banaan, jus van cassis

Duo de ananas et bananes caramelisé, jus de cassis

of/ou

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

4 gangen/ 4 services        € 60,00

All-in  + € 37,50

All-in Bob formule + € 25,00

Skrei,  gebraissserde prei,  zeekraal & luchtige botersaus

Skrei au  poireau braisseé,  passe-pierre & beurre blanc légere

Of/ou

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».DegustatieMenu

Menu 6 gangen - 6 services        € 90,00

All-in + € 40,00

All-in Bob formule  + € 28,50

6 gangen lekker proeven naar gelang het humeur van de Chef

6 services en dégustation selon l’humeur du chef


Voorgerechten - Les Entrées

“Vitello tonato”, zuiderse geuren en appelkappertjes € 19,00

“Vitello tonato” câpres pommes et senteurs méditerranéen

 

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados € 21,00

Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados

 

Sauté van St. Jakobsvruchten, mousse van geitenkaas en vinaigrette met gember € 21,00

Sauté de St.-Jacques, mousse de chèvre et vinaigrette aux gingimbre

 

Zoet – zout van gebakken ganzenlever, spek en appeltjes € 26,00

Salé – sucré de foie d’oie poêlé et lard salé aux pommes (35’)

 

Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 26,00

Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates

Hoofdgerechten - Les plats

Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf en vers geklopte Béarnaise € 27,00

Rib-eye grillé aux Pommes neuf et Béarnaise Minute 

Gebraden Mechelse koekoek, romige knolselder jus van morieljes € 26,00 p.p.

Le Coucou de Malines rôti, céleri-rave crémeux, jus de morilles

Gegrilde jonge eend, zandwortel & parfum van truffel 26,00 p.p.

Filet de canette grillée, mousse de carottes & parfum de truffe

Gebraden kabeljauw met prei en shiitake en parfum van witte truffel € 28,00

Le rôti de cabillaud aux shiitake et poireaux, parfum de truffe blanches

Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat  € 32,00

Petite soupe de filets de soles pochés,  asperges vertes, jeunes oignons et tomates

Gebraden duif uit “Anjou”, met een jus van sjalot en een stoofpotje van seizoengroenten

Le pigeon “d’Anjou” rôti et son jus à l’échalote, sauté de légumes de saison € 39,00

Desserten  - Desserts

Huisgemaakt ijs of sorbet  € 10,00

Glace ou sorbet maison

Krokantje van Appel € 11,00

Crouqant aux pommes

Moelleux van Belgische chocolade € 12,00

Moelleux aux chocolat Belge

Normandische pannekoek & calvados € 15,00

Crêpes Normande

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux” € 14,00

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

 

test

Al onze gerechten worden vervaardigd in een atelier waar er minstens sporen van de meest voorkomende allergenen zijn, indien u bepaalde zaken niet kan of mag eten gelieve ons dit steeds op voorhand te melden zodat wij een gepaste oplossing kunnen voorstellen.
Adres
 
It's in a Box catering
Poverstraat 75 Gebouw 38 
"Horecapunt"
1731 Asse
België
+32 496794184

 
 
 
EXTRA INFORMATIE
 

Betaalmiddelen:Cash, Visa, Mastercard, Debet kaart
Gratis wifi

Aparte vergaderruimte  en seminarie ruimte beschikbaar

Openingsuren
 

Monday Closed

Tuesday Closed

Wenesday 12:00 — 14:30

Thuersday 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Friday 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Saterday 19:00 — 21:00

Sunday 12:00 — 14:30 (Private events on request)