De Chef stelt voor / Le chef propose:
Restaurant de Kapblok & It’s in a Box Catering partners is quality
Receptie
-
Receptie I € 29,60 pp exclusief btw (€ 34,25 btw inbegrepen)
- 1,5 uur receptie met inbegrepen: huur glazen, plateau’s, lepeltjes, vorkjes, glaasjes, zaalpersoneel 1 kelner per 20 genodigden, 1 kok, 1 receptietafel per 15 genodigden
- Drank:
- Cava, Witte en rode wijn, water, fruitsap, soft
- Supplement champagne € 7,00 pp
- Hapjes:
- 2 koude basis hapjes zoals:
- Mousse van ardeense ham
- Hummus van krokante groenten
- Sashimi van zalm soya en gember
- Rillettes van verse gerookte zalm
- Slaatje van rievierkreeftjes, appel avocado en zure room
- Flan van groene asperges, ….
- Kortgebaken witte pens met confijt van jonagold
- 2 basis warme hapjes zoals
- Mini hambuger
- mini pitta cups, pizza bagel,
- mini zanddeeg hapjes met diverse smaken
- mini loempia, mini filodeeg,...
- Mini kaasbolletjes, vlees bolletjes,
- Kippenbrochette
- mini croque
- 2 koude basis hapjes zoals:
- Cava, Witte en rode wijn, water, fruitsap, soft
-
Receptie 2 € 32,50 pp exclusief btw (€ 37,65 btw inbegrepen)
- 2 uur receptie met inbegrepen: huur glazen, plateau’s, lepeltjes, vorkjes, glaasjes, zaalpersoneel 1 kelner per 20 genodigden, 1 kok, 1 receptietafel per 15 genodigden
- Drank:
- Cava, Witte en rode wijn, water, fruitsap, soft
- Supplement champagne € 4,00 pp
- Hapjes:
- 3 koude basis hapjes zoals:
- Mousse van ardeense ham
- Hummus van krokante groenten
- Sashimi van zalm soya en gember
- Rillettes van verse gerookte zalm
- Slaatje van rievierkreeftjes, appel avocado en zure room
- Flan van groene asperges, ….
- Kortgebaken witte pens met confijt van jonagold
- 3 basis warme hapjes zoals
- Mini hambuger
- mini pitta cups, pizza bagel,
- mini zanddeeg hapjes met diverse smaken
- mini loempia, mini filodeeg,...
- Mini kaasbolletjes, vlees bolletjes,
- Kippenbrochette
- 3 koude basis hapjes zoals:
- Cava, Witte en rode wijn, water, fruitsap, soft
- Alle voorgestelde producten, bereidingen, desserten,… zijn huisgemaakt met dagverse producten. Deze kunnen afwijken van de voorgestelde producten naargelang aanbod en seizoen
-
Receptie III € 38,75 pp exclusief btw (44,66 btw inbegrepen)
- 2 uur receptie met inbegrepen: huur glazen, plateau’s, lepeltjes, vorkjes, glaasjes, zaalpersoneel 1 kelner per 20 genodigden, 1 kok, 1 receptietafel per 20 genodigden
- Drank:
- Cava, Witte en rode wijn, water, fruitsap, soft
- Supplement champagne € 4,00 pp
- Hapjes:
- 3 luxe koude hapjes zoals
- Waaier van bresaola, ricotta en groene pesto
- Vitello tonato
- Mousse van geitenkaas, tataki van zalm fruitige vinaigrette
- roulade van verse en gerookte zalm
- slaatje van grijze grnalen
- Hummus krokante groentjes
- Mousse van pompoen met pijnboompitten en geitenkaas
- Zacht gegaard ibercicofilet hummus met rode biet en truffelvinaigrette
- 3 basis warme hapjes zoals
- Mini hambuger
- mini pitta cups, pizza bagel,
- mini zanddeeg hapjes met diverse smaken
- mini loempia, mini filodeeg,...
- Mini kaasbolletjes, vlees bolletjes,
- Kippenbrochette
- Filodeeg met scampi
- soepje zoals, rijstnoedelsoepje, bisque,
- 2 mini dessertje zoals
- Mini chocomousse, bavarois van rood fruit, tiramisu, panna cotta ; mini opgevulde beignets, mini boule de berlin
- 3 luxe koude hapjes zoals
- Cava, Witte en rode wijn, water, fruitsap, soft
Luxe receptie
-
Luxe Receptie I € 45,85 pp exclusief btw (41,56 btw inbegrepen)
- 2 uur receptie met inbegrepen: huur glazen, plateau’s, lepeltjes, vorkjes, glaasjes, zaalpersoneel 1 kelner per 20 genodigden, 1 kok, 1 receptietafel per 20 genodigden
- Drank:
- Cava, Witte en rode wijn, water, fruitsap, soft
- Supplement champagne € 4,00 pp
- Hapjes:
- 3 luxe koude hapjes zoals
- Waaier van bresaola, ricotta en groene pesto
- Vitello tonato
- ganzenlever confijt van jonagold
- Mousse van geitenkaas, tataki van zalm fruitige vinaigrette
- roulade van verse en gerookte zalm
- slaatje van grijze grnalen
- Hummus krokante groentjes
- Mousse van pompoen met pijnboompitten en geitenkaas
- Zacht gegaard ibercicofilet hummus met rode biet en truffelvinaigrette
- 3 basis warme hapjes zoals
- Mini hambuger
- mini pitta cups, pizza bagel,
- mini loempia, mini filodeeg, Filodeeg met scampi
- 2 warme gerechtjes
- Rijstnoedelsoepje, gekruide kippenbrochette, stoofpotje van kabeljauw en shiitake, opgevulde ravioli zachte currysaus, St jacobsvrucht fruitige vinaigrette, zeebaars avocado sojasaus …
- 2 mini dessertje zoals
- Mini chocomousse, bavarois van rood fruit, tiramisu, panna cotta ; mini opgevulde beignets, mini boule de berlin
- 3 luxe koude hapjes zoals
- Cava, Witte en rode wijn, water, fruitsap, soft
-
Luxe Receptie I € 54,00 pp exclusief btw (62,35 btw inbegrepen)
- 2 uur receptie met inbegrepen: huur glazen, plateau’s, lepeltjes, vorkjes, glaasjes, zaalpersoneel 1 kelner per 20 genodigden, 1 kok, 1 receptietafel per 20 genodigden
- Drank:
- Champagne, Witte en rode wijn, water, fruitsap, soft
- Supplement champagne € 4,00 pp
- Hapjes:
- 3 luxe koude hapjes zoals
- Waaier van bresaola, ricotta en groene pesto
- Vitello tonato
- ganzenlever
- Mousse van geitenkaas, tataki van zalm fruitige vinaigrette
- roulade van verse en gerookte zalm
- slaatje van grijze grnalen
- Hummus krokante groentjes
- Mousse van pompoen met pijnboompitten en geitenkaas
- Zacht gegaard ibercicofilet hummus met rode biet en truffelvinaigrette
- 2 basis warme hapjes zoals
- Mini hambuger
- mini pitta cups, pizza bagel,
- mini loempia, mini filodeeg, Filodeeg met scampi
- 3 warme gerechtjes
- Rijstnoedelsoepje, bisque citroengras
- stoofpotje van kabeljauw en shiitake, opgevulde ravioli zachte currysaus,
- St jacobsvrucht fruitige vinaigrette
- zeebaars avocado sojasaus …
- Kortgebakken lam, kaviaar aubergins dragon
- Gelakte eend zalfje van wortel en steranijs
- 3 luxe koude hapjes zoals
- Champagne, Witte en rode wijn, water, fruitsap, soft
-
-
- 3 mini dessertje zoals
- Mini chocomousse, bavarois van rood fruit, tiramisu, panna cotta ; mini opgevulde beignets, mini boule de berlin
- Suikertaartjes, tarte tatin, mini moelleux, creme brulée
- 3 mini dessertje zoals
-
Uitbreiding met Verrassingsbrood : € 55,00 per brood met 35 mini sandwiches
Alle voorgestelde producten, bereidingen, desserten,… zijn huisgemaakt met dagverse producten. Deze kunnen afwijken van de voorgestelde producten naargelang aanbod en seizoen
Personeel
(Met dienst bedraagt het btw tarief 12% op het eten en de dienst)
- Personeel voor keuken (1 persoon per 20 gasten) € 33,60 per uur/persoon (min 4 uur)
- Personeel bediening (1 persoon per 15 personen) € 36,30 per uur/persoon min 4 uur)
Diverse & Materiaal
- Huur hoge receptietafel met aangepaste tafelrok en nap € 21,00
- Huur tafel 6 personen met tafelrok (wit, 180 op 60) € 21,00
- Huur nap wit voor tafel 180 op 60 € 6,00
- Huur rotanstoel € 3,50
- Huur zwarte ledere stoel € 5,00
- Servetten wit (idem nap ) € 1,50
- Huurprijs glazen, bestek, borden vuil terug € 0,25/stuk
- Montage & opstelling buffet, hapjes ass., mini dessertjes € 25,00
- Afbreken buffet, hapjes,… € 25,00
- Teruggave vuil potjes, glaasjes, schoteltjes van hapjes, mini dessertjes € 0,10/stuk
- Warme luchtoven 4 niv Barscher € 50,00
- Koelwagen € 75,00 per dag
- Koelkamer € 150,00 per dag
- Transport te bepalen
- Ander materiaal op aanvraag…
Forfaitprijs voor al het materiaal vuil terug (borden, glazen, bestek, tafels, nappen, stoelen,..) € 15,00/pp